Twee sporen

Twee sporen kun je bij jouw jacht naar persoonlijke rijkdom volgen. Je kunt één van beide kiezen of ze juist allebei volgen. Ik zal ze in ieder geval allebei onder de loep nemen en uitwerken.

De eerste en misschien meest aansprekende, is het spoor van het geld. Hoe kun je ervoor zorgen dat je financiële positie zodanig wordt dat je alles kunt doen wat je je maar wenst? Hoe bewerkstellig je financiële onafhankelijkheid? Bij de bespreking van dit spoor ga ik je uitleggen hoe je jouw inkomsten kunt verhogen. Maar er is natuurlijk ook een achterkant van het geldspoor, jouw uitgaven. Ook daar gaan we onze pijlen op richten om te zorgen dat jouw geld alleen aan noodzakelijke zaken wordt besteed, jouw eerste levensbehoeften, of aan die dingen waar je blij en gelukkig van wordt. Je zult merken dat een groot deel van jouw geld nu weglekt naar zaken die niet noodzakelijk zijn en waar je ook nog eens niet gelukkig van wordt. Die gaan we de nek omdraaien.

Door beide acties neemt jouw persoonlijke vermogen met sprongen toe. Vandaag nog kun jij beginnen met verdienen. In de komende weken kun je honderden zo niet duizenden euro’s extra bijschrijven op je rekening. Hoe je dat doet laat ik je zo meteen zien.

Want eerst wil ik je het tweede spoor aankondigen. Dat is het spoor van jouw wensen en verlangens. Veel geld verzamelen is geen doel op zich. Het is fijn om een dikke bankrekening te hebben, maar op een gegeven moment wil je er ook wel iets mee doen. In het tweede spoor gaan we kijken naar wat jij nu echt wilt en wat jouw levensgeluk daadwerkelijk dichterbij brengt. Je zult ontdekken dat je sommige van jouw dromen, wensen en verlangens eigenlijk helemaal niet wilt en dat je gelukkiger zult worden met andere dromen, wensen en verlangens. Hoe dat zit leg ik je in het tweede spoor uit. De echte wensen en verlangens gaan we ook verwezenlijken. Deze twee sporen, het spoor van geld en het spoor van jouw dromen en verlangens, ga ik samen met jou aflopen en aan het eind van mijn verhaal weer samenbrengen. Daar zal het uitmonden in een onuitputtelijke bron van rijkdom en levensgeluk. En dat is een belofte!